1000 DE BOLI PE ÎNȚELESUL TUTUROR VOL. 1

De CH.PRUDHOMME

29,99lei

Această carte vine în sprijinul cititorilor cu explicaţii ale celor mai frecvente afecţiuni, prezentate în detaliu, fără a fi neglijate nici bolile mai rar întâlnite, descrise însa sumar. Modul în care este structurată cartea, cu multe planşe color, permite localizarea şi înţelegerea rapidă şi exactă a fiecărei boli, dar şi drumul care trebuie parcurs pentru tratatrea sau prevenirea ei. Extrem de utile se dovedesc graficele de creştere somatică, informaţiile privind investigaţiile de laborator, sfaturi practice pentru călătorii şi calendarul vaccinărilor, toate grupate la finalul cărţii.

1000 de boli pe înţelesul tuturor se constituie ca o enciclopedie medicală ce nu trebuie să lipsească niciunei familii.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Volumul I
A- L

„1000 de boli pe intelesul tuturor” este o carte de cultură medicală care nu poate lipsi din biblioteca familiei! Lucrarea oferă informaţii despre un mare număr de boli, frecvente sau mai rare, ce sunt prezentate în ordine alfabetică, pentru a fi uşor de identificat.
Explicaţiile simple şi accesibile tuturor, ce caracterizează prezentarea fiecărei boli ( definiţie, cauze, frecvenţă, semne şi simptome, teste de diagnostic, evoluţii şi complicaţii, tratament, prevenţie şi educaţie), fac din această carte o indispensabilă enciclopedie medicală de familie.
Graţie ei, se pot foarte uşor recunoaşte simptomele, urmări desfăşurarea unor tulburări sau boli ale corpului uman, pentru a şti când este cazul să fie consultat medicul şi demarate investigaţiile medicale în vederea aplicării măsurilor ce se impun.
Această carte conţine informaţii de ultimă oră, oferite de progresele realizate în cercetarea ştiinţifică şi în identificarea unor noi metode de diagnostic şi tratament.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „1000 DE BOLI PE ÎNȚELESUL TUTUROR VOL. 1”