Reduceri!

AGENDA FARMACEUTICĂ

De TEODORA COSTEA

9,99lei

-60%

Autoarea Teodora Costea este licențiată a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Facultatea de Farmacie, farmacist specialist (specialitatea farmacie clinică din anul 2012) și cadru universitar la Facultatea de Farmacie din București (din anul 2009).

Această agendă farmaceutică a fost elaborată în concordanță cu ultimele date din domeniu, într-un format care să permită utilizarea sa facilă și în afara cabinetelor de consultații.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta


Activitatea sa științifică constă în 31 de comunicări prezentate la congrese și sesiuni de comunicări științifice, precum și publicarea a 11 articole de specialitate în reviste cotate 151 și BDI.
Din anul 2013 deține titlul de doctor în științe medicale, domeniul farmacie, cu lucrarea Cercetări asupra unor produse vegetale indigene pentru valorificarea terapeutică în afecțiuni metabolice.
Anterior, autoarea a desfășurat și o activitate practică, deținând funcția de farmacist într-o unitate cu circuit deschis și apoi în Spitalul Municipal, unde a efectuat stagiul de rezidențiat.
Scrisă într-o formă concisă, ușor accesibilă și altor categorii profesionale, lucrarea se constituie ca un instrument de lucru deosebit de valoros.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AGENDA FARMACEUTICĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *