JOCURILE DE CULISE ALE REGINEI VICTORIA

De DEBORAH CADBURY

39,99lei

Cartea scriitoarei Deborah Catbury ne introduce  în atmosfera strălucitoare a palatelor suveranilor Europei, de la Londra până la Sankt Petersburg, relatând povești despre scandaluri, manevre politice și tensiuni de familie. O serie de conflicte apar ca urmare a căsătoriilor regizate de celebra regină Victoria, care visa să controleze tot bătrânul continent, împiedicând astfel izbucnirea unor noi războaie

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Din păcate, planurile sale sfârșesc, de cele mai multe ori, în mod dezastruos. În plus, marile contradicții dintre păturile sărace și cei avuți au favorizat apariția a numeroși anarhiști și tentative de asasinat la cele mai înalte nivele ale societății. În aceste împrejurări și-au pierdut viața țarul Alexandru al II-lea al Rusiei, regele Umberto al Italiei și multe alte personalități de sânge albastru.

O lectură fascinantă, ce prezintă cele mai reprezentative cupluri dinastice ale momentului, atât în intimitatea familiilor cât și în demersurile lor oficiale memorabile, în contextul unor evenimente dramatice ale istoriei, de la începutul secolului XX.