Cum să ne dezvoltăm inteligenţa

De DR. PATRICK M. GEORGES

34,99lei

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Inteligența este definită drept capacitatea de realizare a obiectivelor prin adaptarea la diverse situații, dând dovadă de eficacitate, utilitarism și profesionalism.                                  

Dacă dorim să fim mai eficienți, fără a ne afecta sănătatea, răspunsurile stau la noi. Dezvoltarea inteligenței a devenit o veritabilă necesitate pentru fiecare persoană, deziderat pe care îl putem realiza punând în practică indicațiile din paginile acestei lucrări. În cele nouă capitole, cartea se constituie într-un adevărat îndrumar progresiv, care începe cu o vedere de ansamblu și ajunge la detalii, răspunzând unor nevoi diverse, precum cele ale vieții cotidiene sau cerințe ale problemelor de muncă.  

Dr. Patrick M. Georges, reputat medic neurochirurg, este autorul mai multor studii, publicate de edituri de prestigiu din mai multe țări, fiind recunoscut ca expert în științe cognitive. Bazat pe cele mai recente descoperiri din acest domeniu, el  descifrează pentru cititori mecanismele inteligenței, ajutându-i astfel la o înțelegere mai bună a potențialului fiecăruia dintre noi și la optimizarea lui.

Un ghid desebit de valoros, ce permite implementarea unei strategii care să conducă la obținerea unor rezultate mai bune, atât în plan profesional, cât și personal.