Reduceri!

În vizorul morţii

De IRIS JOHANSEN

12,99lei

-35%

Acţiunea cărţii de faţă se plasează la trei ani de la tragicele evenimente din 11 septembrie 2001. Un baraj se prăbuşeşte şi oameni nevinovaţi sunt îngropaţi de vii sub torentul de apă şi sub dărâmături. O cunoscută ziaristă, Alex Graham, soseşte la locul tragediei pentru a face un reportaj.

În stoc

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

„Cele optsprezece romane publicate până în prezent de celebra scriitoare americană Iris Johansen s-au situat pe primele locuri în topurile de specialitate, devenind rapid bestselleuri.

Acţiunea cărţii de faţă se plasează la trei ani de la tragicele evenimente din 11 septembrie 2001. Un baraj se prăbuşeşte şi oameni nevinovaţi sunt îngropaţi de vii sub torentul de apă şi sub dărâmături. O cunoscută ziaristă, Alex Graham, soseşte la locul tragediei pentru a face un reportaj. Această sarcină depăşeşte însă limitele pericolului. Ea devine martora unei conspiraţii ce va şoca întreaga naţiune, dacă va putea rămâne în viţă spre a da totul în vileag. Prăbuşirea barajului nu a fost un accident, versiunea oficială încercând să mascheze un adevăr înspăimântător. De aceea, Alex trebuie rapid redusă la tăcere pentru totdeauna. Singurul aliat îi este Judd Morgan, fost membru al echipelor speciale de comando, un tip cu un trecut dubios. Iar ziarista se afla în faţa unui duşman care nu ratează, nu iartă, nu renunţă niciodată şi care şi-a aţintit pistolul spre ea…

O poveste tulburătoare ce te ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „În vizorul morţii”