ÎNTOARCEREA LUI HEATHCLIFF

De LIN HAIRE SARGEANT

19,99lei

Această ficţiune, bine construită, completează golul lăsat în romanul La răscruce de vânturi, şi anume: ce a făcut Heathcliff din momentul în care a auzit-o pe iubita sa că o căsătorie cu el ar degrada-o, şi până când a revenit spre a o recuceri.

În stoc

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Continuarea unor romane celebre reprezintă un demers temerar şi lăudabil. Autoarea, LIN HAIRE-SERGEANT, profesor de literatură la Universitatea din Massachusetts, reuşeşte să evoce aerul întunecat, misterios, al domeniului Wuthering Heights cu o autenticitate izbitoare. Această ficţiune, bine construită, completează golul lăsat în romanul La răscruce de vânturi, şi anume: ce a făcut Heathcliff din momentul în care a auzit-o pe iubita sa că o căsătorie cu el ar degrada-o, şi până când a revenit spre a o recuceri.

Heathcliff şi Catherine, sufletul lui pereche, reprezintă unul dintre cuplurile cele mai iubite ale literaturii clasice. Fiul vagabond al naturii şi fiica proprietarului ale căror inimi bat la unison până când destinul le va rupe.

Cum a reuşit Heathcliff în cei trei ani de dispariţie să se transforme dintr-un simplu argat într-un gentleman bogat? Care este adevărata lui origine?

La toate aceste întrebări veţi afla răspunsul parcurgând un roman uluitor care, cu siguranţă, vă va rămâne multă vreme în memorie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ÎNTOARCEREA LUI HEATHCLIFF”