JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodată să nu faci asta!

De JIM BENTON

14,99lei

Jamie continuă să scrie în jurnal despre zilele ei trăznite şi aventurile ei sunt la fel de amuzante.

În stoc

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Niciodată să nu faci asta!

 

Jamie continuă să scrie în jurnal despre zilele ei trăznite şi aventurile ei sunt la fel de amuzante.

În acest volum, Jamie vrea să fie mai bună  decât Angeline.

Angeline începe purtând o beretă, astfel Jamie începe să poarte o beretă. Mai târziu trebuie să găsească o organizaţie caritabilă pentru care să  strângă bani. Angeline a găsit o organizaţie de caritate și Jamie este un pic geloasă pe ea. Isabella  „găseşte ” şi ea o organizație de caritate și Jamie o  ajută.

„Cea mai bună prietenă” o înjunghie pe la spate. Cel mai mare duşman este o fată drăgălaşă.  Şi câinele ei abia aşteaptă să se răzbune pe ea.  De ce s-ar mai obosi Jamie să se ducă la şcoală? Acestea însumează în general încercările prin care trece Jamie Kelly.

În acest volum, duşmanul ei nr. 1, Angeline, se implică în acte caritabile şi le inspiră pe Jamie şi Isabella să-şi dezvolte şi ele propria „frumuseţe interioară”. O poveste amuzantă şi fermecătoare care chiar ne învaţă o lecţie la final: „ Poate că fiecare dintre noi are o frumuseţe interioară”.  Măcăr să încercăm să o găsim.

Jamie vorbește şi despre ora de gimnastică. În ora obișnuită de gimnastică, toți studenții aleargă în principal ture, așa că decide să-i spună antrenorul ei să facă ceva nou. El decide să organizeze un concurs. Fiecare grup primește un copil, o oală, o mătură și un șarpe de cauciuc. Ei trebuie să folosească aceste elemente  pentru a transporta copilul în siguranţă dintr-o parte a sălii în cealaltă.  Angeline reuşeşte să îl păcălească pe antrenor şi să pună pe altcineva să transporte copilul. Deci cea mai frumoasă fată din şcoală a trecut cu brio proba.  Ce idei trăznite va pune Jamie în aplicare pentru a reuşi  la rându-i ?

Informații suplimentare

Dimensiuni200 × 130 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodată să nu faci asta!”