LABIRINTUL PASIUNILOR

De EDITH WHARTON

29,99lei

Celebra scriitoare americană Edith Wharton a scris această poveste bazându-se pe o experiență personală, soțul său neglijând-o și înșelând-o ani întregi, timp în care nu au întreținut raporturi sexuale. La apariție, cartea a scandalizat într-o oarecare măsură prin stilul de abordare a relațiilor de cuplu.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

George Darrow , un diplomat american stabilit la Londra, a păstrat legătura cu fosta lui iubire din tinerețe, Anna Leath, chiar dacă aceasta s-a măritat cu un alt bărbat. Dar destinul se joacă cu soarta lor. Ea redevine liberă ca urmare a morții soțului.

George este tentat să reia vechea  relație cu văduva, dar îl macină unele îndoieli în ceea ce privește implicarea sa afectivă. Cu toate acestea, e hotărât să plece în Franța unde Anna deținea un castel. Dar o telegramă, un vechi tertip al ei, îi cere să-și temporizeze plecarea deoarece intervenise un obstacol. Dezamăgit și umilit, Darrow  se îmbarcă pe o navă spre Franța, unde o întâlnește pe Sophy, o tânără actriță  cu care are o scurtă aventură romantică la Paris. Câteva luni mai târziu, ajunge la reședința Annei unde, surpriză, o reîntâlnește pe Sophy, angajată pe post de guvernantă a fiicei acesteia, în curs de a se logodi  cu Owen, fiul ei vitreg.Anna află, în cele din urmă de aventura pariziană a celor doi, o concediază pe Sophy care, nou angajată, ajunge în India. Văduva se gândește serios dacă mai merită să se mărite cu Darrow, încercând cu disperare să se convingă de contrariu, dar nu prea reușește…

Cum se va finaliza, în acest context, relația dintre Anna și Darrow ?