O FEMEIE SINGURĂ

De RÉGINE ANDRY

29,99lei

Reputata scriitoare de origine franceză, Régine Andry, a cunoscut un succes fulminant încă de la primul său roman, O femeie singură. In zece ani a scris zece romane, dintre care patru au fost adaptate pentru televiziune.

Un roman realist ce aduce în prim-plan probleme de mare actualitate și demonstrează că romantismul, sensibilitatea și pasiunea nu au vârstă, neputând deveni  niciodată perimate.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Până la un punct, acțiunea romanului se inspiră din viața autoarei, dar pentru aceasta lucrurile vor evolua spre happy end. Personajul principal al romanului, Dominique, este o femeie care își dedică întreaga viață și afecțiune fiicei sale Anne, fără a-l uita nici pe tatăl  acesteia,Claude, un monstru de egoism căruia nu îi pasă de soarta niciuneia dintre ele, dar cu care ea mai ține totuși legătura, în pofida despărțirii  lor. Există o întrebare ce pare că le urmărește obsesiv pe mamele singure, care de regulă sunt marginalizate de societate: oare se va sfârși într-o bună zi această desconsiderare misogină a lor? Numai că, la un moment dat, viața pare să îi zâmbească și lui Dominique. Devenind ghid turistic, ea pleacă într-o excursie cu autocarul, conducând un grup, prilej  cu care îl cunoaște pe Olivier, un tip fermecător, realizator de benzi desenate, ce locuiește împreună cu mama sa, de care se simte deosebit de legat. Între el și Dominique se naște o pasiune subită. Dar oare dragostea lor are vreo șansă de supraviețuire atâta timp cât ea are un copil de crescut, trebuind  să poarte de grijă și tatălui fetiței?