PREȚUL SUCCESULUI vol. 1

De BARBARA TAYLOR BRADFORD

29,99lei

Celebra scriitoare de origine engleză, Barbara Taylor Bradford, a debutat în forță cu romanul PREȚUL SUCCESULUI, care i-a adus consacrarea. A fost începutul marilor izbânzi pe care le-a cunoscut autoarea pe parcursul carierei sale, fiind publicată în tiraje de peste 100 de milioane de exemplare,în 88 de țări, în 36 de limbi.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Evoluția stării eroinei cărții, Emma Harte, a continuat să fie prezentată în alte două romane, PĂSTREAZĂ VISUL și SĂ FII CEL MAI BUN, adevărate piese de rezistență ale operei sale, transpuse în filme și seriale de televiziune care au rămas de neuitat în memoria marelui public.

Personajul principal este o tânără menajeră care, la frageda vârstă de 16 ani, singură și însărcinată, este nevoită să părăsească conacul Fairley, unde era angajată. Dar această disperată confruntare cu viața nu o copleșește. Inteligența, spiritul întreprinzător și tenacitatea cu care a fost înzestrată o ajută să depășească numeroasele momente critice pe care destinul i le scoate în cale.

Va reuși, totuși, Emma Harte, în ciuda acestor vitregii,să reziste până la capăt și să-și împlinească un viitor fericit?