Reduceri!

Să nu crezi în nimeni

De IRIS JOHANSEN

12,99lei

-35%

O carte cu acțiune alertă și captivantă, ce se situează pe culmile suspansului și îl ține „în priză” pe cititor până la ultima pagină.

În stoc

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Prestigioasa scriitoare americană Iris Johansen a reușit performanța deosebită de a se situa, timp de trei săptămâni, pe primul loc cu acest roman, în topul bestsellerurilor New York Times.

Într-o lume a răzbunării și a trădării, pe fondul afacerilor cu droguri, Rico Chavez este cu adevărat un tip înspăimântător: nemilos, viclean, carismatic, dispunând de toate mijloacele pentru a obține ce vrea. Iar ceea ce își dorește cel mai mult este Elena Kyler – și o vrea moartă.

Antrenată să ucidă, Elena nu a avut nevoie, până de curând, de nimeni pentru a supraviețui. Dar acum se află în situația disperată de a apela la cineva pentru ajutor. Iar acel cineva este Sean Galen, care nu își face iluzii că va câștiga încrederea Elenei. El știe că aceasta i-a acceptat sprijinul doar pentru că era disperată. Dar atât Galen cât și Elena știu că puterea lui Chavez reprezintă un pericol atât de mare, încât ajung să nu aibă încredere în nimeni – nici măcar unul în celălalt.

Chavez este un maestru al controlului și urmărește mai mult decât să o omoare pe Elena. El vrea să o lase în viață suficient ca să îl vadă cum îi distruge toate rațiunile pentru a trăi. Vrea să o întoarcă împotriva a tot și a tuturor celor în care ea avea încredere. Vrea ca ea să comită un ultim act al trădării. Și când planul său va fi gata, vrea ca ea să îl implore să îi ia singurul lucru care i-a mai rămas: viața.

O carte cu acțiune alertă și captivantă, ce se situează pe culmile suspansului și îl ține „în priză” pe cititor până la ultima pagină.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Să nu crezi în nimeni”