Reduceri!

Să nu-ţi pierzi speranţa

De JUDE DEVERAUX

12,99lei

-35%

O lectură extrem de captivantă ce relevă puterea femeii de a nu-și pierde speranța și de a învinge obstacolele propriului destin, dar la fel de interesantă și pentru bărbați prin dezvăluirea modului în care sunt percepuți de partenerele lor.

În stoc

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Acest ultim roman al binecunoscutei scriitoare americane Jude Deveraux s-a bucurat de un imens succes, plasându-se pe primele locuri în topurile de carte. Lucrarea abordează o temă extrem de incitantă. Este vorba despre o a doua șansă în viață sau, altfel spus, cum ai proceda dacă ai lua totul de la capăt?

Trei bune prietene se reîntâlnesc după 19 ani de când s-au cunoscut și își povestesc iubirile, dorințele și visurile rămase neîmplinite, compromisurile și dezamăgirile trăite. Niciuna nu crede că ceva s-ar mai putea schimba vreodată. Și totuși…

Un personaj dotat cu însușiri paranormale – Zoya – le ajută să-și învingă resemnarea. Ea le propune o extraordinară călătorie de trei săptămâni înapoi în timp. Iar opțiunea le aparține: pot păstra amintirile, le pot șterge sau își pot alege singure viitorul. Astfel, li se oferă ocazia de a răspunde la întrebări obsedante: ce ai face dacă ai lua totul de la început? Te-ai mărita cu un alt bărbat? Ți-ai alege altă carieră? Cum ar fi fost dacă la tinerețe ai fi luat alte decizii?

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Să nu-ţi pierzi speranţa”