SĂ SLĂBIM MÂNCÂND SĂNĂTOS

De Gretchen Berker

24,99lei

O lucrare extrem de valoroasă, care trebuie să se afle la îndemâna tuturor celor care  doresc să slăbească, fără a fi nevoiți să renunțe la consumul de alimente.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Cartea,scrisă de doi medici cercetători cu mare experiență, se adresează tuturor celor interesați de lupta cu kilogramele acumulate în plus, cu complicațiile pe care le generează și cu disconfortul fizic și psihic pe care îl creează.
Autorii au efectuat studii minuțioase pe numeroși pacienți de toate vârstele, redând sinteza concluziilor cercetărilor întreprinse de ei în cadrul acestui volum. Drept urmare,ei propun o dietă științifică în măsură să înlăture toate efectele nedorite generate de înfometare, care nu în toate cazurile oferă rezultatele așteptate, cele realizate fiind de scurtă durată. Printr-o alimentație consistentă, dar rațională, se va obține o ameliorare a stării generale de sănătate, inclusiv a moralului celor care, urmând indicațiile din carte, vor constata că există, totuși, o cale științifică de îmbunătățire a nivelului de sănătate la care au ajuns.

În cuprinsul unui capitol sunt prezentate meniuri și rețete concepute prin prisma dietei propuse,cu ingrediente ușor de procurat de pe piața românească.