SECRETELE KREMLINULUI

De BERNARD LACOMTE

39,99lei

O sinteză captivantă a perioadei moderne,turbulente aparținând unuia dintre cele mai mari imperii ale lumii,ce oferă o multitudine de informații inedite, de-a dreptul șocante.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Autorul este un ziarist,specializat în problemele comunismului,care a asistat pe viu la căderea regimului Gorbaciov,în calitate de trimis special al gazetei L’Express.Este un bun cunoscător al istoriei rușilor, ca urmare a unei vaste documentări.

Cartea oferă o perspectivă panoramică începând de la falsul călugăr scelerat Rasputin până la Putin, irealul pretins salvator al umanității.

Kremlinul este, începând cu anul 1917,simbolul unui sistem fondat de Lenin și Troțki, întărit de Stalin, administrat de Hrușciov și Brejnev, restaurat de Putin.Dincolo de zidurile sale s-au derulat numeroase comploturi, crime și trădări odioase. Istoria rușilor de după Revoluție este o suită de mari minciuni, trucaje, cenzuri, secrete și mistere. Cum au murit, de pildă Rasputin, țarul Nicolae al II-lea,Troțki ori Stalin? Cum a fost posibil masacrul de la Katyn,pactul germano-sovietic ori puciul contra lui Gorbaciov? Cum au ajuns să iasă din anonimat persoane obscure precum Kravcenko sau chiar Putin? Acestea sunt doar câteva dintre necunoscutele cărora cititorul le va afla dezlegarea pe parcursul cărții.