SECRETELE LUI NAPOLEON

De PIERRE BRANDA

29,99lei

Glorioasa epopee a unui obscur locotenent corsican devenit peste noapte fondatorul unui imens imperiu a fascinat dintotdeauna. Însă în ciuda numeroaselor lucrări care îi sunt dedicate, Napoleon rămâne în continuare o enigmă a istoriei. Cine a fost el cu adevărat?

O carte ce oferă posibilitatea de a descoperi multiplele fațete ale unui om de excepție, privit în deplina sa intimitate, prin raporturile de autoritate cu subalternii săi, cu femeile, cu familia sa.

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 Lei

  • cartile ajung in conditii excelente
  • timp de lirare 2-3 zile
Comanda online in siguranta

Datorită autorului, Pierre Branda descoperim multe informații inedite: ce se află dincolo de mitul cultivat al acestei personalități de prim rang, talentele, meritele, dar și slăbiciunile ori contradicțiile sale, zvonurile referitoare la identitatea tatălui său, starea maladivă a unui bărbat veșnic îndrăgostit, sensibil și vulnerabil, obsesia lui pentru detaliu, care-l determină să caute să controleze absolut totul la palat, pasiunea sa pentru manipularea oamenilor, ce a făcut din el un suveran adulat și temut. Este misterios, impetuos, șocant, imprevizibil, dar și paranoic.