Trustul Editura Orizonturi

NAŞUL de Mario Puzo

Coperta Nasul vol 1 F.cdr

Vândută în milioane de exemplare, celebra carte a avut o ecranizare cu Marlon Brando şi Al Pacino în rolurile principale, în regia lui Francis Ford Coppola şi alte două continuări la care a colaborat şi autorul Mario Puzo. Filmele s-au bucurat de un succes răsunător, fiind premiate cu cele mai înalte distincţii din industria filmului, rămânând astfel în istoria cinematografiei drept nişte repere ale genului.

Romanul Naşul îi are în centru pe Vito Corleone şi fiul său, Michael Corleone. Emigrant din Italia, Vito se stabileşte în America şi conduce una dintre cele mai influente familii din New York, punând bazele unui imperiu al crimei organizate.

Vieţile celor doi sunt marcate de momente dramatice, conflicte cu familiile rivale şi lupte pentru putere. Va renunţa Michael la viaţa sa pentru a prelua conducerea familiei? O carte surprinzătoare despre lumea captivantă a mafiei.

Comenzile se primesc pe site-ul www.editura-orizonturi.ro , prin poştă la adresa B-dul Libertăţii nr. 4, bl. 117, et. 7, ap. 20, sector 4, cod 040128, Bucureşti sau la numerele de telefon 021 317 76 79, 0744 531 333. De asemenea, vă aşteptăm la librăria noastră din B-dul I. C. Brătianu, nr. 12, sector 3, Bucureşti.

Read More